Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe Pytanko Na Temat Karty Graficznej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

256 , ale karta używa pamięci systemowej tyle ile jej potrzeba

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie kupuj karty do 300zł. Pieniądze odstaw i uzbieraj ok. 800zł, wtedy możesz się pokusić o zestaw karty z płytą główną- płyta to podstawa, bez tego długo nie pograsz.

anonym.png

Opublikowano

Nie kupuj karty do 300zł. Pieniądze odstaw i uzbieraj ok. 800zł, wtedy możesz się pokusić o zestaw karty z płytą główną- płyta to podstawa, bez tego długo nie pograsz.

Największa bzdure wyłuszczyłem, po co mu nowa płyta jeżeli nie znasz nawej marki i modelu jej? Po pierwsze wymiana zasilacza na conajmiej taki model http://allegro.pl/zasilacz-fortron-400w-hln-wroclaw-i1445707532.html. Możesz wtedy szukać 8600gt na gwarancji więcej procek ograniczy.

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Mam taką samą kartę i też planuję zakup nowej ;) Nawet procek ten sam :P

I w tym problem - dla dobrej grafiki... procka trzeba będzie wymienić... Więc jak Silenzio napisał uzbieraj więcej kasy, bardziej opłaci się zainwestować 3-4 razy tyle i mieć spokój na kilka lat ;)

Opublikowano

Ja kompa mam 10-letniego. W tym roku kupuję całkiem nowy zestaw za ok 2,5 do 3k zł. Co do płyty głównej- jeżeli będziesz mieć płytę z chin. to nic nie zdziałasz.

anonym.png

Opublikowano

#UP

Prawie wszystkie karty i inne są robione w Chinach... Tania siła robocza, liczy się marka i wykonanie, a nie kraj produkcji ;>